ESPECIALISTAS EN ARTROSIS Y TENDINITIS CON MEDICINA REGENERATIVA DE VANGUARDIA

POLÍTICA DE PRIVACIDAD

ANNEX 4 . –CLÀUSULA DE LA POLITICA DE PRIVACITAT PER INCLOURE EN L’AVÍS LEGAL I LES SECCIONS DE CONTACTE DEL LLOC WEB

Informem a l’usuari que les seves dades personals seran tractades pel REGENERA MEDICAL CENTER; Dr. JUAN MUÑOZ ORTEGO en base al seu consentiment i amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats a través del lloc web. Les seves dades personals no seran comunicades a tercers, no està prevista la transferència internacional de dades i seran conservades durant el període de temps que estableixi la legislació vigent

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament, el REGENERA MEDICAL CENTER; Dr. JUAN MUÑOZ ORTEGO, NIF 14270420R amb domicili al C/ Balmes 441, local 2, 08022 de Barcelona, per correu postal o per e-mail info@regeneramedicalcenter.com. En qualsevol cas, haurà d’acreditar la condició d’interessat. També pot presentar reclamació davant de l’ Agencia Española de Protección de Datos.

DPD: Mediconsulting SAU, Servei de Protecció de Dades, Psg. De la Bonanova 47, 5a planta, CP 08017 Barcelona, Tel. 93 567 88 78.